Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Dahlias prikken

Vanaf donderdag 8 september starten alle buurtschappen en bouwgroepen met het ‘prikken’ van de dahlia’s op hun wagens en de dahlia-objecten.

Bloemen prikken Corso Valkenswaard

Hoe blijven de dahlia’s op de wagens zitten? Bezoek net voor en tijdens het corsoweekend eens een groene, blauwe of witte corsotent. Oude kleren aan en help even mee met het voorprikken (een naald in het hart van de bloemen steken) of prik een dahlia mee in het karton van de wagen! Een leuke en gezellige activiteit! Kinderen in Valkenswaard groeien er mee op.

Voorprikken van de naald in de dahlia - Corso Valkenswaard

Op zondag 11 september op tijd weer naar Valkenswaard om de dahliaparade te zien en natuurlijk entertainment, fanfares, muziekgroepen en veel kinder- en jeugdactiviteiten! Mogelijk gemaakt door Theater de Hofnar, MooiopdeStatie en onze sponsoren! 

Bloem
Laatste nieuws
thema-2023
19 mei 2023 Ontwerpen 2023
Ontwerpen Corso & Cultuur Festival 2023: Hocus Focus “Het is niet wat het lijkt”. Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen van de buurtschappen, bouwgroepen en jeugd gepresenteerd!
lees meer >
thema-2023
18 mei 2023 Ontwerppresentatie Hemelvaart 2023
Alle ontwerpen van de jeugd, bouwgroep Handen Ineen en de buurtschappen worden tijdens Hemelvaart op donderdag 18 mei gepresenteerd. Het thema van het komende Corso & Cultuur Festival is: Hocus Focus “Het is niet wat het lijkt”.
lees meer >
Corso logo
22 maart 2023 Word financieel bloemenspelmeester van Corso Valkenswaard?
Zet jij jouw cijfermatig inzicht in voor het gezelligste corso event van Brabant!?
lees meer >
Corso logo
9 februari 2023 Maak jij ook een dahlia-object in 2023?
Om het corso nog toegankelijker te maken voor deelnemers in, maar vooral ook buiten Valkenswaard, is het ook dit jaar weer mogelijk om mee te doen met het maken van een eigen dahlia-object.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn