Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Dahlias prikken

Vanaf donderdag 8 september starten alle buurtschappen en bouwgroepen met het ‘prikken’ van de dahlia’s op hun wagens en de dahlia-objecten.

Bloemen prikken Corso Valkenswaard

Hoe blijven de dahlia’s op de wagens zitten? Bezoek net voor en tijdens het corsoweekend eens een groene, blauwe of witte corsotent. Oude kleren aan en help even mee met het voorprikken (een naald in het hart van de bloemen steken) of prik een dahlia mee in het karton van de wagen! Een leuke en gezellige activiteit! Kinderen in Valkenswaard groeien er mee op.

Voorprikken van de naald in de dahlia - Corso Valkenswaard

Op zondag 11 september op tijd weer naar Valkenswaard om de dahliaparade te zien en natuurlijk entertainment, fanfares, muziekgroepen en veel kinder- en jeugdactiviteiten! Mogelijk gemaakt door Theater de Hofnar, MooiopdeStatie en onze sponsoren! 

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
30 december 2022 www.onscorso.nl bijgewerkt met 2022
De uitslag en de foto's van 2022 zijn toegevoegd aan www.onscorso.nl
lees meer >
Corso logo
5 november 2022 Thema 2023 Hocus Focus
Het thema 2023 is: Hocus Focus "Het is niet wat het lijkt". Als je vanuit een ander standpunt of perspectief bekijkt ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Een verrassende, andere kijk op dingen.
lees meer >
Corso logo
2 november 2022 Thema presentatie 2023! Zaterdag 5 november
Zaterdag 5 november presenteert Corso Valkenswaard het nieuwe thema. De presentatie vindt plaats in Theater De Hofnar. Ben jij er bij?
lees meer >
Corso logo
28 oktober 2022 Juryrapport Corso Valkenswaard 2022
Wat vond de jury van de corsowagens? Wat was goed en wat zijn de tips?
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn