Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Plattegronden

Plattegrond zaterdag 10 september

 

Waar staan alle dahlia-objecten en waar is muziek en vermaak!?

 

Plattegrond dahlia objecten Corso Valkenswaard 2022

 

 Plattegrond zondag 11 september

Vanaf 11.00 zondagochtend staan alle wagens al verspreid over het parcours (Belgische opstelling). Daardoor heb jij als bezoeker waar je ook staat direct iets te zien. Vanaf 13.00 start het voorprogramma op om en om de wagens. Vanaf 14.30 uur gaan alle wagens inclusief jeugd tegelijk 1 ronde rijden. Na ca. 1 uur staat elke wagen weer op haar startpunt en dan gaat daar de eindshow nog tot 16.30 uur door. Je kunt dus na de parade jouw favoriete wagens nog eens bekijken door er naar toe te lopen. Te genieten van pracht en praal, entertainment en muziek op de wagens.

Vanaf 16.30 uur start het muziekale programma op de Statie en de Markt! Mede mogelijk gemaakt door Theater de Hof en Mooiopdestatie!Plattegrond wagens Corso Valkenswaard 2022


Veiligheid

Oproep aan het publiek

Wist je dat een corsowagen wel 10.000 kilo kan wegen en geen remmen heeft?

Om gevaarlijke situaties te voorkomen, vragen wij je beleeft om rekening daarmee te houden. Geef ons de ruimte, let op uw kinderen en ga NIET op de weg staan. Volg de aanwijzingen van de wagenbegeleiders alstublieft op.

Wij doen ons uiterste best de wagens veilig over het parcours te leiden... helpt u ons?

Corso maken we samen... DANK U WEL!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
9 februari 2023 Maak jij ook een dahlia-object in 2023?
Om het corso nog toegankelijker te maken voor deelnemers in, maar vooral ook buiten Valkenswaard, is het ook dit jaar weer mogelijk om mee te doen met het maken van een eigen dahlia-object.
lees meer >
Corso logo
8 februari 2023 Mooie vacature beschikbaar!
Stichting Bloemencorso Valkenswaard heeft eind dit jaar een leuke functie van bestuurslid PR & Communicatie beschikbaar. Na dit seizoen neemt na 7 jaar Robin Wijnen als bestuurslid afscheid.
lees meer >
Corso logo
30 december 2022 www.onscorso.nl bijgewerkt met 2022
De uitslag en de foto's van 2022 zijn toegevoegd aan www.onscorso.nl
lees meer >
Corso logo
5 november 2022 Thema 2023 Hocus Focus
Het thema 2023 is: Hocus Focus "Het is niet wat het lijkt". Als je vanuit een ander standpunt of perspectief bekijkt ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Een verrassende, andere kijk op dingen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn