Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
13 t/m 15 september 2024

Corso Valkenswaard zaterdag 11 en zondag 12 september

7 september 2021

We zijn blij dat we ook dit jaar iets leuks kunnen organiseren. De Covid maatregelen zorgen ervoor dat we extra creatief moeten zijn. Dat is wel aan Corso Valkenswaard besteedt. Uiteraard hanteren we de regels die er gelden. We willen elkaar de ruimte geven en dat hebben we gedaan. 

Corso Valkenswaard een heel weekend!
Corso Valkenswaard is dit jaar niet 1, maar twee dagen. Zowel op zaterdag als op zondag kun je van 12.00 tot 18.00 uur genieten van 18 dahlia objecten. Geen rondtrekkende parade dus, maar kleurrijke objecten staan verspreid in het centrum van Valkenswaard. Van de Markt tot aan de Statie. Van de Hofnar tot aan de Corridor. Het centrum is vrij toegangelijk. Jij bepaalt zelf jouw eigen route. Zowel op onze website als straks bij elk object vind je informatie. Blader door de programma flyer of ben je handig met je telefoon scan dan de QR code bij het dahlia object.

Plattegrond Corso Valkenswaard 2021 - Wie staat waar

Gratis corso?
Ja, Corso Valkenswaard is dit jaar gratis. Er komt veel bijkijken om in deze tijd bezoekers aan de poort te controleren. Dat vinden we een brug te ver. Daarom is het dit jaar gratis. We willen vooral ruimte hebben en houden. Daar hebben we wel jouw hulp bij nodig :). We zijn ontzettend blij dat we weer mogen rekenen op onze (vaste) partners en sponsoren! Toch kunnen we ook jouw bijdrage gebruiken. We zouden het super vinden als je toch een vrijwillige bijdrage wilt overmaken of "vriend van het corso" wil worden. Alle beetjes helpen om ons mooie corso voort te zetten. Je maakt tevens kans op leuke prijzen. Wat denk je van een ballonvaart voor 2 personen of 2 VIP tickets voor een wedstrijd van PSV? Dank alvast voor je bijdrage!

Met afstand.... een mooi corso
Wil jij er samen met ons een succesvol en gezellig weekend van maken? Geef elkaar de ruimte, kom bij drukte even terug op een later moment. De objecten staan er zelfs nog op maandag! We kennen allemaal de regels wel. Dus dat hoeven we niet nog eens op te noemen.

Corso Valkenswaard het gezelligste dahliafeest van Brabant

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
16 december 2023 Nieuwjaarsreceptie
We nodigen al onze corsovrijwilligers uit om een toost te brengen op een nieuw corsojaar!
lees meer >
Corso logo
4 november 2023 Thema 2024: In geuren en kleuren, verhalen doorgeven
Op zaterdagmiddag presenteerde de thema commissie in De Hofnar het nieuwe thema 2024!
lees meer >
Corso logo
27 oktober 2023 Juryrapport Corso Valkenswaard 2023
Wat vond de jury van het thema/ontwerp, vakmanschap en beveling van de wagens? De tips en tops en de bijbehorende scores per wagen zijn terug te lezen in het juryrapport.
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn