Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
13 t/m 15 september 2024

Info middag - zaterdag 9 juli

3 juli 2022

Graag praten wij jou bij! Als corsobouwer, vrijwilliger en/of als geïnteresseerde!

Er is sinds vorig jaar oktober veel gebeurd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: een online enquête, oprichting van een werkgroep AdviesPlus, veel gesprekken met voorzitters van de buurtschappen, gemeente, partners, ondernemers etc. Dit heeft geleid tot het Corso & Cultuur Festival op 9, 10 en 11 september.

Als het goed is heb je al info gekregen vanuit voorzitters van de bouwgroepen, bestuursleden, onze social media kanalen en/of media etc. Maar we vinden het ook leuk en waardevol om nog meer mensen persoonlijk te informeren. Dat gaan we doen op zaterdag 9 juli van 15.30 tot uiterlijk 17.00 uur in de (overdekte) tuin van Sapor Smaakpaviljoen (Hoeve 12 Valkenswaard). Je bent welkom vanaf 15.15 uur.

We starten met een korte presentatie, daarna is er onder het genot van een drankje nog voldoende tijd om met aanwezige bestuursleden en met elkaar te spreken. Ook dit corsojaar kunnen we weer extra (vrijwillige) handjes gebruiken om er een geslaagd weekend van te maken. We laten zien welke werkgroepen en corso-activiteiten er zijn. Tijdens deze middag kun je meer informatie inwinnen en ook alvast aanmelden als vrijwilliger. Corso maak je tenslotte samen.

Eenvoudig aanmelden
Om een beeld te krijgen hoeveel mensen er komen is aanmelden zeer gewenst. Dat kan eenvoudig en snel door hier te klikken. Vanuit ons krijg je bij aankomst 2 consumptiebonnen. De overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Tot zaterdag 9 juli!?

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
16 december 2023 Nieuwjaarsreceptie
We nodigen al onze corsovrijwilligers uit om een toost te brengen op een nieuw corsojaar!
lees meer >
Corso logo
4 november 2023 Thema 2024: In geuren en kleuren, verhalen doorgeven
Op zaterdagmiddag presenteerde de thema commissie in De Hofnar het nieuwe thema 2024!
lees meer >
Corso logo
27 oktober 2023 Juryrapport Corso Valkenswaard 2023
Wat vond de jury van het thema/ontwerp, vakmanschap en beveling van de wagens? De tips en tops en de bijbehorende scores per wagen zijn terug te lezen in het juryrapport.
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn